RETOURNEREN BESTELDE ARTIKELEN

Wij hopen natuurlijk altijd dat een artikel in goede smaak valt bij onze klanten. Maar mocht het onverhoopt toch voorkomen dat je bestelling niet naar wens is, de maat niet goed is, of je toch liever een andere kleur ontvangt, dan kun je gebruik maken van onderstaande informatie om een artikel te retourneren. Onderaan deze pagina staat de informatie om producten te ruilen.

Je kan de artikelen die niet gewenst zijn gedurende 14 kalenderdagen, vanaf de dag van ontvangst van het product / de producten retourneren. Het risico en de bewijslast voor de juiste en tijdige uitoefening van het terugsturen van de artikelen ligt bij de koper tot aan de ontvangst bij ons. Bewaar daarom altijd goed het verzendbewijs.

Tijdens de zogenoemde bedenktijd van 14 kalenderdagen, zal je zorgvuldig omgaan met het product / de producten en de verpakking en deze alleen uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen oordelen of je het product / de producten wenst te houden, zoals je dat ook in een reguliere winkel zou mogen doen. Indien je van je herroepingrecht gebruik wenst te maken, heb je de keuze om:

  1. het retourformulier te gebruiken welke te vinden is onder aan deze pagina of
  2. in je Account op deze website gebruik te maken van de Retour mogelijkheid in "Geschiedenis en Details van mijn Bestelling"

Herroepen artikelen dienen met zorg verzonden te worden aan het volgende adres:

Benefitsportsgroup BV
T.a.v. retourenafdeling Q-Bodywear
Tolnasingel 16
2411PV BODEGRAVEN
Nederland

De geretourneerde producten moeten zich in een staat bevinden, die overeenkomt met een normaal gebruik ten behoeve van het passen zoals dit ook in de winkel met het passen gebruikelijk is, moeten voorzien zijn van de originele etiketten en/of labels, voorzien zijn van alle toebehoren en accessoires en voor zover mogelijk inclusief de originele verpakking. Wanneer een product in kwaliteit achteruit is gegaan en/of de originele etiketten en/of labels zijn verwijderd, behoudt Benefitsportsgroup BV het recht voor de koopprijs dan wel de waardevermindering van het product alsnog in rekening te brengen. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht komen de kosten van retourzending voor zijn/haar rekening.

Voor een kostenoverzicht voor het retour zenden kan de koper zich wenden tot een pakketdienst, bijvoorbeeld PostNL. Indien je reeds hebt betaald voor de geretourneerde producten, zal Benefitsportsgroup dit bedrag binnen 14 dagen na retourzending terugbetalen. In het geval je alle artikelen retourneert, dan zijn de reeds in rekening gebrachte verzendkosten niet verschuldigd en zullen deze worden terugbetaald. Bij gedeeltelijke retournering, zijn de verzendkosten wel, in zijn geheel, verschuldigd. Als je hebt gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, is Benefitsportsgroup niet gehouden de extra kosten voor de duurdere methode terug te betalen.

CONTACT VOOR OVERIGE VRAGEN

Heb je nog vragen? Wil je bijvoorbeeld je artikelen ruilen voor aan andere maat, neem dan contact met ons op door te mailen naar info@benefitsportsgroup.nl. We verzoeken je het ordernummer te vermelden in de email.

RETOURFORMULIER DOWNLOADEN

Je kunt het retourformulier hier downloaden.